The brand

“Fare una bella figura” betekent zoiets als het maken van een geweldige indruk. Het is deze Italiaanse zin waar Cavallaro Napoli als merk voor staat. We zijn een luxury fashion merk dat niet bang is om op te vallen. Om klassiekers opnieuw uit te vinden, met onze eigen Cavallaro twist. Om de allerbeste versie van onszelf te zijn. En dat is precies hoe wij willen dat mensen zich voelen wanneer zij één van onze stukken dragen: de allerbeste versie van zichzelf.

Daarom creëren we elk seizoen een collectie die niet alleen past bij ons merk, maar ook bij het hedendaagse fashionbeeld. Eigentijdse, verfijnde kleding met een preppy twist en een vleugje humor. Denk aan perfecte jasjes en overhemden gemaakt van de mooiste stoffen, met typisch Italiaanse details als subtiel gekleurde biezen en onderscheidende prints.

Oprichter Giuseppe Cavallaro had ooit de droom om een stukje Italië naar Nederland te brengen. Met  17 Cavallaro Napoli brandstores in Nederland en meer dan 350 verkooppunten in binnen- en buitenland kunnen we zeggen dat die droom – en zelfs meer dat –  inmiddels is uitgekomen. Maar onze dromen worden groter. We groeien snel, zowel nationaal als internationaal, en ons doel is om Cavallaro Napoli een wereldwijd bekend en succesvol merk te maken. Dit doen wij met een jong en energiek team met ambitie. Een team dat altijd streeft naar kwaliteit en vernieuwing, om zo Cavallaro-klanten te inspireren en te binden.

Onze kernwaarden

Onze missie om Cavallaro Napoli een wereldwijd succesvol merk te maken staat in verbinding met onze kernwaarden. Deze kernwaarden laten zien waar naar streven, waar we voor staan en wie we zijn:
Ambitious: ambitie zit in ons DNA. We zijn niet bang om groot te dromen en die dromen met zijn allen waar te maken.
Passion: passie is waaruit Cavallaro Napoli is ontstaan, en nog steeds de drijfveer in alles wat we doen.
Fashionable: fashion betekent voor ons: de allerbeste versie zijn van jezelf. Dragen waar je je goed in voelt, met een persoonlijke twist. En dat is precies hoe wij willen dat mensen zich voelen in
Cavallaro Napoli: de allerbeste versie van zichzelf.
Lifestyle: Cavallaro Napoli is meer dan alleen kleding. Onze filosofie uit zich in de Italiaanse lifestyle: de kunst van het genieten, en de alledaagse dingen te maken tot iets bijzonders.

Werken bij Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli groeit snel en heeft grote  – internationale – plannen voor de toekomst. Daardoor groeit ook onze behoefte aan nieuw talent. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die het in zich hebben om samen met ons onze ambitieuze doelen waar te maken. Het is daarbij vooral belangrijk dat jouw persoonlijkheid en je instelling bij ons past. Vind jij dat je bij ons past en passen wij bij jou? Dan maken we heel graag kennis met je!

Geschiedenis
Het begon ooit met een jongensdroom. Als zoon van een Nederlandse moeder en Italiaanse vader, heeft Giuseppe Cavallaro van kleins af aan al een liefde voor mode.  Net zo groot is zijn liefde voor het hart van de ambachtelijke kleermakerij: Napels. Met een missie om de Italiaanse flair naar Nederland te brengen, richt Giuseppe in 1999 Cavallaro Napoli op.

Trouw aan zijn liefde voor mode en zijn Italiaanse roots, creëert Giuseppe zijn allereerste collectie zijden stropdassen in een klein atelier in het centrum van Napels. Deze collectie, die werd verkocht aan familie en vrienden, markeerde het begin van de explosieve groei van het merk.

Drie jaar later lanceert Giuseppe in 2003 zijn eerste shirtcollectie. Het bleek een sell-out succes: zijn oog voor detail en de vernieuwende designs met kenmerkende hoge kragen, opvallende prints en het verfijnde geborduurde logo op de rechtermouw zorgen voor een ware hype bij mode-minnend Nederland.

Kort daarna begint Giuseppe met het leveren aan kleine boetieks, waarna hij zijn eerste brandstore in Utrecht opent. Die winkel was begin van de indrukwekkende opkomst van het merk Cavallaro Napoli. Door Giuseppe’s oog voor detail, vernieuwende visie en kennis van complex Italiaans design, is het merk inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en geliefd luxury fashion-brand voor zowel dames als heren, met 17 brandstores in Nederland en meer dan 350 verkooppunten in binnen- en buitenland

Cultuur
Wij zijn een open en hechte fashion-organisatie voor mensen met passie, persoonlijkheid en talent. Een organisatie waar je elke dag wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Dat komt doordat we werken gedreven mensen die elkaar inspireren om verder te denken en innovatief te zijn. Dat betekent dat we soms buiten de gebaande paden gaan, maar juist daar ligt onze kracht.

Missie
Cavallaro Napoli begon met de droom een stukje Italië naar Nederland te brengen. Met  17 Cavallaro Napoli brandstores in Nederland en meer dan 350 verkooppunten in binnen- en buitenland kunnen we zeggen dat die droom – en zelfs meer dat –  inmiddels is uitgekomen.

Maar onze dromen worden groter. We groeien snel, zowel nationaal als internationaal, en onze missie is om Cavallaro Napoli een wereldwijd bekend en succesvol merk te maken. Om mensen over de hele wereld te inspireren om de allerbeste versie van zichzelf te zijn, en die mensen aan ons te binden.